top of page

Som fotograf försöker jag alltid fånga harmonin och skönheten i vardagen. Att intresset för färg, form och skönhet även skulle hitta in i mitt kök var en ren slump.

 

Vi upptäckte matallergier i familjen och jag började intressera mig för matlagning i grunden. Efter en utbildning i näringslära fortsatte jag med en kockutbildning på välrenommerade Le Cordon Bleu. Denna kockskola excellerar i vackra upplägg av mat och matens presentation står alltid i centrum. 

 

Bland vänner och bekanta började jag få ett överdrivet rykte om att vara en fantastisk gourmetkock när i själva verket det var mina iögonfallande matupplägg som var orsaken till berömmet.  Då föddes tanken på en bok om olika tekniker för presentation av mat.

  

Jag hoppas att Vacker Mat På Fat kommer att vara till nytta för alla er passionerade hemmakockar och förhoppningsvis kunna sprida en extra glans över er redan så goda mat. 

 

”Vi äter ju med ögonen”, som uttrycket säger, och ett spännande matupplägg kan förhöja hela matupplevelsen.

Eva Hagman 

receptutvecklare, matfotograf och matkonstnär

Prenumerera på denna blogg och få tips på nya uppläggningstekniker, svar på frågor, information kring bra verktyg och tips på inköpsställen.

Välkommen som prenumerant!

bottom of page